Om uw vraag mogelijk voor te zijn vindt u hier een overzicht van de bij ons meest voorkomende vragen. Voor de vragen die hier mogelijk niet tussen staan kunt u uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

Wat moet mijn kind allemaal meenemen?
Het is zowel handig als hygiënisch als u uw kind voorafgaand aan de sportieve dagprogramma’s sportkleding aandoet of meegeeft. De locatie biedt de mogelijkheid om om te kleden, maar mede vanuit veiligheidsoverweging vragen wij dat u bij uw eigen kind hierbij ondersteunt. Kinderen krijgen van ons een T-shirt waarin ze zowel herkenbaar zijn, als lekker in kunnen sporten. Binnenschoenen zijn verplicht, buitenschoenen optioneel. We raden als laatste ook aan om een bidon mee te geven. Kinderen krijgen tussen de activiteiten door genoeg mogelijkheden om te drinken, maar met een bidon kunnen ze ook tijdens de activiteiten genoeg drinken.

Moet mijn kind al vaardig zijn in sporten om mee te mogen doen?
De kinderen worden zoveel mogelijk ingedeeld in groepen met kinderen van hun eigen leeftijd en niveau. De sporten worden ook dusdanig ingericht dat iedereen op zijn of haar eigen niveau hieraan kan deelnemen. Zowel groeps- als sportbegeleiders letten tijdens en tussen de activiteiten goed op de vaardigheden van de kinderen. Voor bijzonderheden, bijvoorbeeld voor kinderen met een fysieke of mentale beperking, verwachten we dat de organisatie van JOIN.| Kidsactiviteiten vooraf op de hoogte wordt gesteld.

Hoe kan ik jullie tijdens de activiteiten bereiken?
Mocht er tijdens één van de activiteiten van JOIN.| Kidsactiviteiten een situatie voordoen waar wij van op de hoogte gesteld moeten worden (bijvoorbeeld een noodgeval), dan kunt u ons bereiken via het algemene telefoonnummer 070-3864440. Eventueel kunt u ook het telefoonnummer opvragen van onze groepsbegeleiders. Zij zijn echter vanuit privacy overwegingen niet verplicht om dit aan u te geven.

Overige vragen
Heeft u een vraag die niet hierboven te vinden is? Stel ons deze vraag gerust per mail (events@westvliet.nl)!