Algemeen

JOIN.| Kidsactiviteiten organiseert sportieve dagprogramma’s met speciale sportlessen voor kinderen tussen 4 en 12 jaar die actief bezig willen zijn in de schoolvakanties. Tijdens deze sportieve dagen komen kinderen in een veilige en vertrouwde omgeving in aanraking met een breed scala aan sporten en activiteiten. Daarnaast leren ze ook nog eens veel nieuwe vriendjes en vriendinnetjes kennen.

Deelname aan een sportieve dagprogramma is bewezen goed voor de ontwikkeling van kinderen. Ze krijgen onder andere een beter zelfbeeld, meer zelfvertrouwen, ontwikkelen betere sociale en leidinggevende vaardigheden en geven geestelijk groei te zien.

De sportieve dagprogramma’s worden tijdens iedere schoolvakantie georganiseerd. De activiteiten zetten kinderen aan tot actief sporten. Daarnaast biedt het kinderen van 4 tot 12 jaar een unieke kans om zich, aan de hand van gediplomeerde en deskundige sportleiders, te oriënteren in verschillende sporten.

Programma Dagactiviteiten

Tijdens de dagactiviteiten bieden we kinderen een continue variërend sportaanbod aan. In samenwerking met diverse partners zorgen we voor uitdagende clinics die onder leiding staan van deskundigen binnen hun tak van sport. Er wordt bewust gekozen voor een variërend programma, om zo tijdens meerdere dagen ook de terugkerende deelnemers vernieuwing te bieden. De partners die worden ingeschakeld zijn zowel werkzaam voor Westvliet Family Sports & Health Club, bij sportverenigingen op het naastgelegen sportpark of als zelfstandige professionals. Naast het sportprogramma bieden we tijdens iedere dag ook nog een aantal niet-sportieve activiteiten. Hierbij kan worden gedacht aan bijvoorbeeld knutselen of een bezoek aan Monkey Town Den Haag en Jump One Zoetermeer.

Een schets van ons programma:
08:45 – 09:15 uur | Kids worden gebracht
09:15 – 10:00 uur | Kennismakingsspelletjes met begeleider
10:00 – 10:15 uur | Pauze 1 (koekje en wat te drinken)
10:15 – 11:15 uur | Clinic/ sport 1
11:15 – 12:15 uur | Clinic/ sport 2
12:15 – 13:00 uur| Pauze (lunch)
13:00 – 14:00 uur | Clinic/ sport 3
14:00 – 15:00 uur | Clinic/ sport 4
15:00 – 15:15 uur | Pauze (stuk fruit en wat te drinken)
15:15 – 16:00 uur | Vrij spelen
16:00 – 16:15 uur | Kids worden opgehaald

Het programma is inclusief lunch en (gezonde) tussendoortjes. Vanaf kwart voor negen in de ochtend kunnen kinderen worden gebracht, waarna om negen uur het officiële dagprogramma begint. De dagen worden ingedeeld in verschillende blokken, met pauzes tussendoor. Het laatste uur op de dag plannen we altijd vrij in, om zo flexibel te blijven, het programma op maat te kunnen indelen en waar mogelijk ook nog voor een verrassing te zorgen. Tussen vier uur en kwart over vier kunnen de kinderen weer worden opgehaald.

Locatie

De sportieve dagprogramma’s van JOIN. Kidsactiviteiten worden georganiseerd in en om de ruimtes van Westvliet Family Sports & Health Club. We mogen hier onder andere gebruik maken van de tennisbanen, squashbanen, badmintonvelden en fitness-studio’s. Bij goed weer mogen we ook gebruik maken van de sportvelden en speelruimtes gelegen in de nabije omgeving van Westvliet het Sportpark Westvliet.

Kleding

Deelnemers krijgen van ons een eigen T-shirt waar ze in kunnen sporten. Verder stellen we enkel de eis dat kinderen zelf sportkleding en -schoenen meenemen. Als het programma binnen plaatsvindt, vragen we aan de kinderen om binnenschoenen aan te hebben. Met mooi weer (over het algemeen in de mei- en zomervakantie) gaan we ook naar buiten. Hiervoor vragen we aan de ouders om de kinderen buitensportschoenen mee te geven. Eventuele extra kleding mag uiteraard mee worden gegeven. Alle kleding die eventueel na afloop bij Westvliet achterblijft wordt korte tijd bij de gevonden voorwerpen gehouden.

Voorwaarden deelname

Voor deelname aan de dagprogramma’s van JOIN. Kidsactiviteiten is betaling voorafgaand aan de ingeschreven dag verplicht. Is het verschuldigde bedrag niet voorafgaand aan deelname van de dagactiviteiten voldaan, dan heeft de organisatie recht op weigering van deelname. Mochten er problemen zijn met betrekking tot betaling, dan kunt u ons daar tijdig over informeren. Meer informatie leest u in onze algemene voorwaarden.

Inschrijven Sportkampen

Wil je je kind aanmelden voor onze eerstvolgende dagprogramma’s in de zomervakantie? Klik dan op onderstaande button voor de informatie over ons meikamp.