Wie ben ik?

Mijn naam is Nohng Nung Slof, momenteel derdejaars HALO (Haagse Academie voor Lichamelijke Opvoeding) student. Ik hoop volgend jaar afgestudeerd te zijn zodat ik op een voortgezet onderwijsschool gymles kan geven. Vanaf begin mei kom ik de JOIN.| Kidsactiviteiten versterken.

Passie voor judo en sport

Ik sta al sinds mijn vierde op de judo mat, vanaf mijn 10e heb ik veel judo wedstrijden binnen,- en buitenlands gedaan, zat ik bij de selectiegroep van Top Judo Amsterdam en inmiddels 1e dan zwarte band. Rond mijn 18e heb ik de wedstrijden en trainingen op een lager pitje gezet, omdat ik voor mijn studie naar Den Haag ging. Sinds 2018 geef ik de judolessen op de zondag bij Westvliet.

Vanwege de studie die ik doe heb ik veel te maken met verschillende sporten overbrengen aan kinderen. Laten zien wat bewegen is en dat sport meer dan bewegen is. De passie die ik heb ontwikkeld voor bewegen en judo wil ik zoveel mogelijk overdragen aan de kinderen op een leuke manier.

JOIN.| Kidsactiviteiten

Ik ben actief bij JOIN.| Kidsactiviteiten als begeleider en geef de clinics bij de sport activiteiten.

Het is een mooie manier om kinderen met verschillende sporten kennis te maken om hun eigen sportrepertiore te verbreden en verdiepen.

Zie ik jullie daar bij de sportieve activiteiten?