Wie ben ik?

Mijn naam is Erminio Heesen. Ik ben 23 jaar en kom uit Wateringen. Nadat ik mijn VWO diploma had behaald heb ik me ingeschreven voor de academie voor lichamelijke opvoeding, ik hoop dit jaar af te studeren en hierna aan de slag te gaan bij het Korps Mariniers als officier.

Judo

Ik ben begonnen met judo op mijn 4e. Ik werd op judo gedaan door mijn ouders omdat ik een beetje “onhandig” was. Dit bleek snel beter te worden en uiteindelijk ben ik 3e van Nederland geworden wat resulteerde in een topsport status. Op mijn 18e besloot ik te stoppen met het wedstrijdjudo en ben ik gaan lesgeven bij Westvliet. Ik geef nu gemiddeld 3 dagen in de week les en ben ook vaak te vinden als coach op de toernooien. Ik vind het erg leuk om mijn kennis over te brengen op de kinderen en te zien hoe ze zich ontwikkelen.

JOIN. | Kidsactiviteiten

Ik ben actief bij JOIN. Kidsactiviteiten als begeleider bij de sportieve activiteiten. Ik vind het leuk en belangrijk dat kinderen zich op zowel motorisch als sociaal gebied ontwikkelen door veel aan sport te doen.


Ik kijk er naar uit om jullie te leren kennen op één van onze sportieve activiteiten!