Wie ben ik?

Mijn naam is Emma Buitelaar. Ik ben 21 jaar en kom uit Den Haag. Ik heb het VWO afgerond in Den Haag en ik studeer nu Psychologie op de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

Judo

Ik ben begonnen met judo toen ik 9 jaar oud was en ik kwam in aanraking ermee doordat mijn broertje al judode. In november 2015 heb ik mijn zwarte band behaald en ik ben nu aan het trainen om examen te gaan doen voor de 2e Dan. Ik heb veel aan wedstrijdjudo gedaan en het lesgeven is eigenlijk pas begonnen nadat ik zelf was gestopt met actief wedstrijdjudo (4 jaar geleden) en nu geef ik gemiddeld 3 dagen in de week les. Ik vind dit een hele fijne manier om nog met de sport bezig te zijn en mijn kennis over te dragen aan de kinderen die het ook een hele leuke sport vinden.

JOIN. | Kidsactiviteiten

Ik hou niet alleen van judo, maar ook van veel andere sporten. Ik vind het belangrijk dat de kinderen bewegen en actief zijn in een sport die zij zelf leuk vinden. Tijdens de sportieve dagprogramma’s gaan de kinderen kennis maken met veel verschillende sporten en activiteiten.

Vanuit JOIN. Kidsactiviteiten ben ik actief bij de kinderfeestjes en zo af en toe bij de sportieve dagprogramma’s. Wil jouw kind een te gek judo kinderfeestje? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Ik kijk er naar uit om jullie tegen te komen bij een van onze georganiseerde activiteiten!